Увага! Із першого серпня зросла ціна на дрова

Донині в Смілянському лісгоспі ціна на дрова непромислового призначення була затверджена на рівні минулого року. Однак, у зв’язку із економічною ситуацією в країні ми були вимушені дещо підняти ціни на деревину.

Серед головних причин – зростання витратної частини на лісозаготівлю. Найпримітивніший, але не менш важливий, приклад – здорожчання паливних матеріалів.

дрова паливні.jpg

Таким чином, ціна на дрова непромислового використання у ДП «Смілянський лісгосп» із 1 серпня 2022 року становить:

1. І група –  порода: дуб, ясен, клен, граб, берест, акація, береза, дуб червоний, модрина, черешня – 960 грн з ПДВ/м.куб.

2. ІІ група – порода: сосна, вільха – 738 грн з ПДВ/м.куб.

3. ІІІ група – порода: липа,тополя, осика, верба, ялина – 738 грн з ПДВ/м.куб.

Примітки:

- ціни вказані на умовах відпуску деревини із місць заготівлі (лісосік);

- дрова для населення відпускаються виключно метрової довжини.

Нагадаємо, відпуск деревини для опалювальних потреб населення нині максимально спрощений. Алгоритм дій такий:

1. В залежності від свого місця проживання замовнику необхідно звернутися в найближче лісництво чи контору лісгоспу із заявою. У заяві повинен бути вказаний обсяг деревини, адреса проживання, паспортні дані та індивідуальний податковий номер покупця. Під час подання заяви особа отримує від координатора реалізації дров контактні дані представника лісництва, відповідального за відпуск деревини.

2. Отримати та оплатити рахунок, відповідно до вказаного в заяві об’єму деревини. Здійснити оплату можна у будь-якому відділенні банку або через інтернет-банкінг (Приват 24 тощо).

3. Повідомити телефоном представника лісництва про здійснену оплату та погодити з ним дату та місце відвантаження деревини.

Примітка: замовнику варто подбати про організацію навантаження та доставки дров від місця заготівлі до помешкання, адже підприємство не має технічної можливості надання таких послуг.

За якими телефонами координаторів можна отримати детальну інформацію?

Лісгосп – понеділок-п’ятниця, 09.00-12.00, Цевух Людмила Василівна, тел. 0473329996.

Будянське лісництво – понеділок-п’ятниця, 09.00-12.00, Харченко Віктор Дмитрович, тел. 0473399761; Миколенко Олександр Валерійович, тел. 0473399761.

Володимирівське лісництво – понеділок-п’ятниця, 09.00-12.00, Кисилічин Олександр Вікторович, тел. 0975705277; Пащенко Олександр Васильович, тел. 0981269764.

Городищенське лісництво – понеділок-п’ятниця, 09.00-12.00, Ракітін Анатолій Анатолійович, тел. 0679792260; Харченко Олександр Вікторович, тел. 0972383777.

Смілянське лісництво – понеділок-п’ятниця, 09.00-12.00, Островський Олексій Олександрович, тел. 0672738277; Галущенко Євген Олександрович, тел. 0938591463.

Сунківське лісництво – понеділок-п’ятниця, 09.00-12.00, Комар Іван Іванович, тел. 0671108189; Макотринський Артем Олександрович, тел. 0970680614.

Мліївське лісництво – понеділок-п’ятниця, 09.00-12.00, Гарань Олександр Степанович, тел. 0679090412; Гречко Олександр Сергійович, тел. 0678914252.

Пресцентр ДП "Смілянський лісгосп"

01.08.2022 92