У СМІЛЯНСЬКОМУ ЛІСГОСПІ ВІДБУЛАСЯ ПРОФСПІЛКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ ТРУДОВОГО КОЛЕКТИВУ

Нещодавно у ДП "Смілянський лісгосп" відбулася конференція трудового колективу первинної профспілкової організації. Зазначимо, що за планом конференція мала б відбутися у березні, однак через військове вторгнення росії на територію нашої держави, цей захід було відкладено. Та наприкінці травня конференція все ж таки відбулася у форматі он-лайн.

З доповіддю про виконання умов колективного договору за 2021 рік перед присутніми виступила голова профкому Анна Лобачова.

10.1.JPG

Лісничий Сунківського лісництва Іван Комар відмітив позитивну роботу профкому за минулий рік, зокрема те, що профком та адміністрація тримають на контролі виконання колективного договору, вносяться зміни та доповнення за потреби, приділялася належна увага ветеранам та пенсіонерам лісгоспу.

Присутні одноголосно визнали виконання колективного договору за 2021 рік  з оцінкою "виконано".

У своєму виступі директор лісгоспу Юрій Сегеда наголосив, що підприємство в нелегкий час пандемії та на сьогоднішній день військового стану, працює стабільно, заробітна плата протягом 2021 року виплачувалася вчасно та у повному обсязі. Окрім того, Юрій Юрійович відмітив позитивну роботу профкому за звітний період, надзвичайно багато питань вирішувалося за участю профспілок. Всі соціальні виплати узгоджувалися з профкомом, проводилися культурно-масові заходи, приділялася значна увага пенсіонерам лісгоспу.

10.2.JPG

Пресцентр ДП "Смілянський лісгосп"

30.05.2022 131