ОБЕРЕЖНО: ШАХРАЇ ПРОПОНУЮТЬ ДРОВА, ПРЕДСТАВЛЯЮЧИСЬ ПРАЦІВНИКАМИ ЛІСГОСПУ!

Винахідливість і зухвалість деяких підприємливих людей просто зашкалює та обурює. За повідомленнями громадян у мережі Інтернет періодично з’являються шахрайські оголошення з різними контактними номерами телефонів із пропозицією про продаж дров за невисоку ціну у Черкаській області.

5.1.JPG

У ході телефонної розмови «горе-бізнесмени», представляючись працівниками Смілянського лісгоспу, пропонують покупцю перерахувати завдаток у розмірі половини від вартості або повну суму вартості дров на банківську картку. А потім, отримавши кошти, шахраї зникають.

Наголошуємо, що реалізація дров паливних у ДП «Смілянський лісгосп» здійснюється за таким принципом: вам необхідно зателефонувати у відділ реалізації підприємства за телефоном: (04733)2-99-96. Тут ви зможете уточнити всі моменти у нашого спеціаліста. Наступним кроком буде ваш візит безпосередньо до лісгоспу, де вам потрібно буде написати заяву на придбання дров з вказаним об’ємом продукції та в якому лісництві ви хочете відвантажити дрова. Потім ви отримаєте на руки рахунок на оплату. Йдете до банку або ж через термінали самообслуговування перераховуєте кошти і все, чекаєте машину із дровами. Жодних номерів карток Смілянський лісгосп не надає, оплата виключно за рахунком!

Тож, шановні жителі нашого краю, будьте уважними та обачними, не станьте жертвами нечистих на руку людей і купуйте дрова на законних підставах у ДП «Смілянський лісгосп».

13.10.2021 12