МАЙЖЕ 150 ДОЗ ВАКЦИНИ ПРОТИ ГРИПУ ЗАКУПИВ СМІЛЯНСЬКИЙ ЛІСГОСП

Вакцинацію проти сезонного грипу працівники ДП «Смілянський лісгосп» підтримують вже протягом десяти років. І на власному досвіді переконалися, що вакцина працює, адже хворіти стали менше, і застуда проходить у легкій, майже непомітній формі. А дехто взагалі не згадує про неприємну недугу під час осінньо-зимового періоду. Справді, вакцинація — найдієвіший засіб для профілактики грипу. Вакцина не впливає негативно на імунітет людини, а зміцнює його і змушує працювати більш активно і продуктивно.

вакцина.jpg

Тож цьогоріч майже 150 працівників ДП «Смілянський лісгосп» висловили бажання отримати щеплення проти сезонного грипу. Восени вже за традицією по всіх підрозділах підприємства склали списки бажаючих отримати щеплення проти грипу,  оформили замовлення на вакцину в аптеці. І вже через певний час вакцина була доставлена на усі підрозділи лісгоспу. Слід зазначити, що було дотримано правила температурного режиму, зокрема збережено усі рівні холодового  ланцюга, що є важливою умовою зберігання і транспортування вакцин.

Нині профілактичне щеплення проти сезонного грипу на підприємстві завершено, працівники захищені від самого захворювання та його можливих ускладнень.

Пресцентр ДП «Смілянський лісгосп»

19.11.2021 140