Біля михайлівки виросте гай, посаджений ватутінцями

«Трудовий десант» з Ватутіного на чолі з міським головою Олександром Лисюком, за участю працівників міської ради, учнів та вчителів загальноосвітніх закладів міста, в рамках проведення Всеукраїнської акції «Майбутнє лісу в твоїх руках» висадили дерева в невеличкому гаю Козачанського лісництва біля села Михайлівка Звенигородського району.



 Учасників акції зустріли працівники ДП «Звенигородське лісове господарство». Головний лісничий Сергій Тлустий провів інструктаж та пояснив правила посадки дерев. Були підготовлені саджанці беріз, клену та дуба.

Всі активно взялись до роботи. Працювали завзято і дружно, отримали заряд бадьорості та задоволення від того, що змогли своєю працею внести посильний вклад в покращення екологічної ситуації.

Виділену ділянку засадили швидко. Головний лісничий подякував за допомогу та наголосив, що кожна людина має висадити бодай одне дерево щороку. Всі ми знаємо, що дерева приносять велику користь людині: нагромаджують сонячну енергію, виробляють кисень, сприяють затриманню вологи на полях, попереджують повені, є найкращими санітарами атмосфери та дарують нам естетичне задоволення.

Оскільки в акції взяли участь багато школярів, працівники лісового господарства вручили дітям солодкі подарунки.

Міський голова висловив сподівання, що всі посаджені дерева обов’язково приживуться та зазначив, що міська влада і громада міста завжди готові відгукнутись на такі корисні природничі акції. 


16.04.2016 544