ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ НАВЧАННЯ У СМІЛЯНСЬКОМУ ЛІСГОСПІ ПРОВЕДЕНО ІСПИТ З ОХОРОНИ ПРАЦІ

Охорона життя і праці кожного працівника та недопущення виробничого травматизму  – це одне із пріоритетних завдань для ДП «Смілянський лісгосп». Тому у цьому напрямку з боку керівництва приділяється максимум уваги, адже безпека на виробництві – понад усе.

У рамках щорічного навчання 90 працівників підприємства склали іспит і підтвердили набуті на заняттях знання з питань охорони праці, тимчасової інструкції з електронного обліку деревини, лісової сертифікації за схемою Лісової Опікунської Ради.

6.1.JPG

Зокрема, комісія, яку очолив директор ДП «Смілянський лісгосп» Юрій Сегеда та до складу якої увійшли головний лісничий Денис Івлєв, головний механік Роман Діденко, провідний інженер з охорони праці Сергій Затуливітер, голова профкому Надія Ковальська перевірила знання Законодавства про охорону праці, Правил охорони праці для працівників лісового господарства та лісової промисловості, безпеки дорожнього руху, електробезпеки, пожежної безпеки, Правил охорони праці під час вантажно-розвантажувальних робіт, Правил охорони праці під час експлуатації вантажопідіймальних кранів, підіймальних пристроїв і відповідного обладнання, надання першої домедичної допомоги потерпілим при нещасних випадках, Інструкцій з охорони праці для відповідних професій (посад) та робіт, а також дотримання вимог стандарту ЛОР FSC-STD-40-004 за програмами навчань з лісової сертифікації за схемою Лісової Опікунської Ради.

6.2.JPG

Прес-центр ДП «Смілянський лісгосп»

08.01.2020 14