ВЕСЕЛИМИ КОЛЯДКАМИ ТА ЩЕДРІВКАМИ СМІЛЯНСЬКИХ ЛІСІВНИКІВ ВІТАЛИ ШКОЛЯРІ

Триває цикл новорічно-різдвяних свят, наповнений піднесеним настроєм, щирими привітаннями та радістю. До щедрих господарів приходять колядники та щедрувальники, аби на увесь наступний рік побажати їм добробуту та процвітання.

У Смілянському лісгоспі приймати до своєї господи колядників та щедрувальників – давня, непорушна традиція, яка триває з року в рік. Це особливі гості, адже вони приносять світло і радість. процвітання.

8.1.JPG

Директор ДП «Смілянський лісгосп» Юрій Сегеда та колектив підприємства радо зустріли гостей із Смілянського ліцею «Лідер». Ліцеїсти представили до уваги господарів колоритну різдвяну міні-виставу, натхненно і талановито співали, колядували, бажали господарям усіляких гараздів, нових виробничих звершень, щасливого та успішного 2020 року для них та їхніх родин.

Від усіх лісівників директор Юрій Сегеда щиро подякував юним колядникам за гарні побажання та подарований настрій і пригостив їх смачними солодощами.  А на згадку зробили загальне фото, яке збереже пам’ять про чудові та неповторні зимові свята до наступного року…

8.2.JPG

На свято Меланки завітали щедрувальники – учні Мліївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів до Городищенського лісництва, де їх вже з нетерпінням чекали лісничий Анатолій Ракітін, помічник лісничого Олександр Харченко та увесь колектив.

Діти представили чудову святкову програму з піснями та щедрівками, за що отримали від лісівників солодкі гостинці.

Прес-центр ДП «Смілянський лісгосп»

14.01.2020 118