В ЛІСГОСПІ ПРОВЕДЕНО СПЕЦІАЛЬНІ НАВЧАННЯ З ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ

7 травня 2019 року на підприємстві проведено чергове спеціальне навчання (пожежно-технічний мінімум) для працівників, які зайняті на роботах з підвищеною пожежною небезпекою.

IMG_0923.JPG

Метою проведення пожежно-технічного мінімуму є підвищення загальних пожежно-технічних знань працюючих, навчання їх правилам пожежної безпеки з урахуванням пожежонебезпечних особливостей підприємства, більш глибоке ознайомлення з вимогами пожежної безпеки при проведенні вогневих робіт та протипожежними заходами і діями у разі виникнення лісової пожежі.

image.jpg

Пожежно-технічний мінімум провели представники навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Черкаської області Філіпчук Віктор Іванович та Гончаренко Сергій Всеволодович за присутності інженера охорони та захисту лісу ДП «Смілянський лісгосп» Гончаренко Юлії Валеріївни.

IMG_0938.JPG

У навчанні взяли участь 20 осіб, до яких увійшли пожежні рятувальники на гасінні лісових пожеж, водії пожежних машин, майстри лісопожежних станцій, електрогазозварник та оператор заправної станції, більшість з яких не вперше проходять навчання і здають перевірку знань.

Такі навчання проводяться 1 раз на рік відповідно до вимог Кодексу цивільного захисту України.

IMG_0932.JPG

Лісівники Смілянщини