У СМІЛЯНСЬКОМУ ЛІСГОСПІ ВІДБУЛАСЯ ЗВІТНО-ВИБОРЧА КОНФЕРЕНЦІЯ

Сьогодні у Смілянському лісгоспі відбулася профспілкова звітно-виборча конференція, у якій взяли участь директор підприємства Юрій Сегеда, голова первинної профспілкової організації лісгоспу Надія Ковальська, головний економіст Світлана Живолуп та працівники структурних підрозділів. Загалом конференція пройшла з мінімальною кількістю учасників та суворим дотриманням усіх карантинних вимог.

2.1.JPG

Голова первинної профспілкової організації Надія Ковальська  проінформувала присутніх про те, що протягом 5 років звітного періоду умови колективного договору виконувалися в повному обсязі. Взаємних протиріч роботодавця і профспілки по виконанню колективного договору не було. Адміністрацією підприємства створювались належні умови працівникам для виконання виробничих завдань, було проведено значну роботу щодо покращення умов та безпеки праці, посилення соціального захисту працівників.

Директор Смілянського лісгоспу Юрій Сегеда наголосив, що робота профспілкового комітету підприємства спрямована, перш за все, на посилення соціального захисту працюючих. Профспілка діє успішно і продуктивно, будь-які питання вирішуються оперативно та в поточному порядку.

Згідно порядку денного присутні також заслухали звіт голови  ревізійної комісії Наталії Кривошеї, котра зазначила, що комісія вважає роботу профкому за звітний період задовільною.

Одним з питань конференції було обрання голови профспілки лісгоспу. У зв’язку з виходом Надії Ковальської на заслужений відпочинок, колектив обрав нового профспілкового лідера – секретаря керівника Анну Лобачову. Окрім того, за співпрацю з галузевою профспілкою, вагомий особистий внесок у розв’язання питань, пов’язаних із захистом трудових, соціально-економічних прав та інтересів працівників Надія Іванівна була  відзначена Грамотою Президії Черкаської обласної організації профспілки працівників лісового господарства.

Директор лісгоспу Юрій Сегеда та трудовий колектив подякували Надії Іванівні за роботу, побажали їй міцного здоров’я і усіляких життєвих гараздів, а новообраному голові первинної профспілкової організації Анні Лобачовій зичили  успіхів на новій посаді.

13.11.2020 20