У СМІЛЯНСЬКОМУ ЛІСГОСПІ РОЗРОБЛЕНО РЯД ЗАХОДІВ ПО ЗАПОБІГАННЮ РОЗПОВСЮДЖЕННЯ КОРОНАВІРУСУ

Коронавірус COVID-19 змінив звичне життя мільйонів людей. Тепер у новому форматі живемо і ми, українці. Введений на території держави карантин, диктує свої правила, яких необхідно дотримуватися. Обмеження стосуються усіх сфер діяльності, однак потрібно жити далі, зберігаючи спокій та здоровий глузд.

карантин.jpeg

На період карантину у ДП «Смілянський лісгосп» розроблено ряд заходів щодо запобігання розповсюдження небезпечного віруса та затверджено оперативний план протиепідемічних заходів. З працівниками підприємства постійно проводиться інформаційно-роз’яснювальна робота, ведеться моніторинг епідемічної ситуації, скасовано особисті прийоми громадян директором, заступниками, лісничими, тимчасово обмежено відвідування сторонніми особами адміністративних приміщень лісгоспу, його структурних підрозділів та інше.

Працівники Смілянського лісгоспу забезпечені дезінфікуючими засобами, закуплені термометри для щоденного температурного скринінгу персоналу лісгоспу та його структурних підрозділів, запроваджено режим регулярного провітрювання та вологого прибирання.

Колектив чітко дотримуються усіх пунктів оперативного плану і не піддається панічним настроям. Адже паніка спричиняє хаос, який може бути небезпечнішим за сам вірус. Тож запасаймося терпінням, дотримуймося рекомендацій щодо особистої гігієни і будьмо здоровими!

Прес-центр ДП «Смілянський лісгосп»

19.03.2020 296