У СМІЛЯНСЬКОМУ ЛІСГОСПІ ПРОВЕДЕНО ІСПИТ З ОХОРОНИ ПРАЦІ

Одним із пріоритетних завдань для ДП «Смілянський лісгосп» є охорона життя і праці кожного працівника та недопущення виробничого травматизму, тому у цьому напрямку з боку керівництва приділяється максимум уваги, адже безпека на виробництві – понад усе.

У рамках щорічного навчання 82 працівники підприємства склали іспит і підтвердили набуті на заняттях знання з питань охорони праці, тимчасової інструкції з електронного обліку деревини, лісопиляння, деревообробки, лісової сертифікації за схемою Лісової Опікунської Ради.

Зокрема, комісія, яку очолив директор ДП «Смілянський лісгосп» Юрій Сегеда та до складу якої увійшли заступник директора Володимир Биченко, головний лісничий Денис Івлєв, головний механік Роман Діденко, провідний інженер з охорони праці Сергій Затуливітер, перевірила знання Законодавства про охорону праці, Правил охорони праці для працівників лісового господарства та лісової промисловості, безпеки дорожнього руху, електробезпеки, пожежної безпеки, Правил охорони праці під час вантажно-розвантажувальних робіт, Правил охорони праці під час експлуатації вантажопідіймальних кранів, підіймальних пристроїв і відповідного обладнання, надання першої домедичної допомоги потерпілим при нещасних випадках, Інструкцій з охорони праці для відповідних професій (посад) та робіт, а також дотримання вимог стандарту ЛОР FSC-STD-40-004 за програмами навчань з лісової сертифікації за схемою Лісової Опікунської Ради.

Варто зазначити, що іспит проходив з урахуванням усіх санітарно-протиепідеміологічних заходів, із застосуванням масок, дезінфікуючих засобів та мінімально допустимою кількістю людей.

15.01.2021 30