У СМІЛЯНСЬКОМУ ЛІСГОСПІ ПРАЦЮЮТЬ АУДИТОРИ КОМПАНІЇ «NEPcon»

Цього тижня до ДП «Смілянський лісгосп» завітали представники  компанії «NEPcon», що працює в асоціації з міжнародним акредитованим органом з сертифікації за системою FSC ® (FSC-C117938) Forest Certification LLC. З 20 по 23 листопада аудитори Олександр Целіщєв та Леонід Луначевський проводять щорічний наглядовий (контрольний) аудит для перевірки діяльності підприємства на відповідність вимогам FSC сертифікації. Також у даному аудиті беруть участь аналітик Міжнародної благодійної організації «Екологія-Право-Людина» Петро Тєстов та незалежний спостерігач, студентка першого року магістратури НУБіП Юлія Кривенко.

1.jpg

Сертифікат FSC видається на п’ять років. Аудитори щороку проводять плановий аудит по підтвердженню виконання вимог і критеріїв сертифікації та складають звіт.

Метою оцінки є перевірка системи ведення документації і поводження з сертифікованими матеріалами.

У ході перевірки аудитори проаналізують принципи та критерії тимчасового стандарту NEPcon для оцінки лісоуправління в Україні; перевірили записи із закупівлі, продажу і виробництва, враховуючи рахунки-фактури, документацію по відвантаженню продукції, коефіцієнти виходу продукції і річний звіт із закупівлі і продажу сертифікованої продукції.

Прес-центр ДП «Смілянський лісгосп»

22.11.2019 34