ЦЬОГОРІЧНА XIV СПАРТАКІАДА ЛІСІВНИКІВ ПРОДОВЖИЛА ДОБРІ ТРАДИЦІЇ РОДИННОГО СВЯТА

У різнобарвній веселці вересневих днів причаїлося професійне свято людей, котрі своєю долею обрали служіння його величності ЛІСУ. Вони особливі. Адже на їхні плечі лягла велика відповідальність перед майбутніми поколіннями: зберегти та примножити зелений скарб природи. Їхні будні це постійні виробничі турботи, це вічний брак часу для близьких людей та особистого відпочинку. Така вже неспокійна це професія. Однак ніхто не скаржиться і не нарікає. Адже самі обрали свій життєвий шлях. Тож впевнено ідуть цією стежиною, гідно долаючи перешкоди.


_DSC2599.JPG

  

Збиратися разом колективами та зі своїми родинами на спартакіаду це вже добра традиція, котра триває 14 років! Це чудова нагода відпочити, поспілкуватися, позмагатися за звання кращого, зловивши певну дозу адреналіну, підтримати командний дух і проявитися з іншого боку.

 _DSC1974.JPG

Минулої суботи на спорткомплексі «Авангард» відбулася XIV спартакіада лісівників. Щоправда, дещо погода підвела: небо затягнули важкі свинцеві хмари, а з неба крапотів рясний надокучливий дощик. Однак це жодним чином не зіпсувало спортивне свято, яке пройшло на одному диханні та суцільному позитиві. Посмішки, азарт, емоції перепліталися із прагненням перемогти, бути першим, кращим, досконалішим у тому чи іншому виді змагань. І звісно, кожний мріяв отримати переможний Кубок та звання кращого спортивного підрозділу підприємства.

 _DSC2167.JPG

Відкриваючи спартакіаду, директор ДП «Смілянський лісгосп» Юрій Сегеда з приємністю відзначив, що з роками спортивне свято стало родинним. Це гарна нагода пізнати один одного в іншій атмосфері, познайомитися із чоловіками, дружинами та дітьми працівників. Юрій Юрійович привітав своїх колег із професійним святом та побажав учасникам спортивних змагань чесної перемоги…

 

Боротьба за звання кращого була не простою, іноді важко доводилося, однак усі учасники старалися із останніх сил, адже за них уболівали рідні люди.

 

Кількагодинна боротьба нарешті визначила свого переможця. Найспортивнішим підрозділом лісгоспу за кількістю очок стала команда Мліївського лісництва (лісничий Олександр Гарань). До речі, цей підрозділ і минулого року переміг у спартакіаді! Друге місце посіло Володимирівське лісництво (лісничий Олександр Кисилічин), третє – лісопункт (начальник Віктор Морозов).

 _DSC2574.JPG

Визначилися лідери і в індивідуальних змаганнях. Так, перше місце у шашках посів майстер Мліївського лісництва Олександр Шагако; у змаганнях із кульової стрільби майстер Городищенського лісництва Андрій Барабаш. Робітник лісогосподарських робіт Ніна Руденко стала кращою у дартсі; а син Андрія Барабаша, теж Андрій, виборов перемогу у бою на колоді. Пожежний сторож Володимир Ульяненко – кращий шахіст, а помічник лісничого Будянського лісництва В’ячеслав Куліш здобув перемогу у змаганнях із тенісу.

 _DSC2584.JPG

Не залишили організатори спартакіади без уваги і дітей (яких було біля 30), для них влаштували цікаві конкурси та веселі естафети.

_DSC2009.JPG

Переможці та призери отримали цінні подарунки, медалі та Кубки. Дітям дісталися іграшки. …Задоволені, щасливі і втомлені, вони залишали спорткомплекс. А завтра знову робочі будні, виробничі плани, однак теплі спогади, неповторні емоції ще довго не полишатимуть серця. І кожний із них чекатиме з нетерпінням нової спартакіади, аби спробувати свої сили і отримати право називатися кращим…

   

Тетяна Сліпченко, газета “Смілянські обрії”

14.09.2018 405