СМІЛЯНСЬКИЙ ЛІСГОСП НА СТОРІНКАХ КНИГИ ПРО СМІЛУ

Нова книга, яка ще пахне поліграфічною фарбою, завжди викликає захоплення, відчуття справжнього дива та особливого трепету. Тримаючи в руках свіженьке видання «Сміла. Найкраща. Рідна. Моя», надруковане КП «Медіа-центр» (директор Людмила Скороход), мимоволі захоплюєшся  красою та багатством рідного краю, впізнаєш на світлинах знайомі постаті, котрі творити і продовжують творити історію нашої малої Батьківщини. Книга, без сумніву, безцінна, адже у ній зібрана унікальна і навіть ексклюзивна інформація про минуле та сьогодення рідного міста.

На сторінках книги серед когорти кращих із кращих – і наше підприємство на чолі із директором Юрієм Сегедою. Читач зможе ознайомиться із історією лісгоспу, його новаціями, основними напрямками діяльності, цікавими та сучасними підходами і методами вирощування сіянців, що стають основою нового лісу та безсумнівними «родзинками», зокрема, із відновленою історичною «Ваговою», екологічними стежками… А більше новин та цікавинок чекають вас на сайті ДП «Смілянський лісгосп» та сторінці у мережі Фейсбук. Приєднуйтеся і будьте у курсі найактуальніших новин нашого підприємства!

24.11.2021 248