ПОНАД 45 МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ ПОДАТКІВ ТА ЗБОРІВ СПЛАТИЛИ СМІЛЯНСЬКІ ЛІСІВНИКИ ЗА 2020 РІК

За традицією ми завжди підбиваємо підсумки року, що минув, аналізуємо, плануємо, ставимо перед собою нові цілі, аби наступні дванадцять місяців їх досягати.

Дуже непростим для кожного із нас був 2020-ий – непередбачуваний, суперечливий, зі своїми іспитами та випробуваннями. Нікому не було легко, адже карантинні рамки обмежень змінили нормальний ритм життя, довелося пристосовуватися до нових обставин.

Загалом введення карантину позначилося не тільки на кожній родині, а й на загальнодержавній економіці в цілому. Непросто довелося протягом року і підприємствам…

Однак, незважаючи на усі виклики долі, несподіванки та «сюрпризи», котрі заважали повноцінно функціонувати, ДП «Смілянський лісгосп» працювало прозоро і вчасно сплачувало податки, адже сплачені податки, зокрема до місцевих бюджетів, дають можливість розвиватися об’єднаним громадам, що утворилися в результаті децентралізації та успішно реалізовувати важливі проекти.

Тож прозоро і чесно працювати – головне правило для підприємства, яке воно сповідує з року в рік.

Так, за протягом 2020 року до бюджетів усіх рівнів ДП «Смілянський лісгосп» сплатило 45,7 млн грн. податків, зборів, обов’язкових платежів та ЄСВ. З цих коштів до державного бюджету надійшло 23,2 млн грн., до місцевих – 14,4 млн грн., єдиного соціального внеску – 8,1 млн грн.

12.01.2021 39