ПОНАД 3000 ОСЕЛЬ ПРИКРАСИЛИ НА СВЯТА НОВОРІЧНІ ЯЛИНКИ ВІД СМІЛЯНСЬКИХ ЛІСІВНИКІВ

Швидко промайнуло свято, позаду залишилося святкування Нового року та метушня, пов’язана із приготуваннями до нього. Вже 2022-ий став повноправним володарем і розпочав новий відлік часу, перегортаючи свій календар день за днем…

Смілянські лісівники змогли сповна забезпечити жителів Сміли, району, та й навіть, гостей міста новорічними ялинками, реалізувавши 3078 шт. новорічних красунь на «Ялинковому ярмарку» та у Центрі реалізації декоративного посадкового матеріалу.

2.1.jpg

Бажаючі могли придбати ялинку у горщику та отримали подальші рекомендації щодо її догляду у відкритому грунті. Кілька тисяч осель прикрасили лісові красуні, вирощені дбайливими руками працівників ДП «Смілянський лісгосп». Це ж скільки радості та щастя принесли ялинки дітям та дорослим, створивши довкола неймовірну атмосферу свята і справжньої казки!

А для лісівників то був непростий період: напружений, відповідальний і дещо нервовий, адже окрім забезпечення торгових точок ялинковою продукцією, необхідно було проводити постійні патрулювання та охороняти хвойні плантації у посиленому режимі, аби попередити чи перешкодити самовільним рубкам та зупинити порушників.

Однак ці турботи вже позаду. Лісівники продовжують трудитися у звичному режимі, виконуючи свої професійні обов’язки.

Пресцентр ДП «Смілянський лісгосп»

05.01.2022 164