«Передбачати, готуватися та реагувати на кризи – інвестуймо зараз у стійкі системи БЗР»

Відповідно до Указу Президента України від 18.08.2006 № 685/2006, щороку 28 квітня, у Всесвітній день охорони праці, в Україні відзначається День охорони праці. У 2021 році Україна відзначатиме День охорони праці під девізом «Передбачати, готуватися та реагувати на кризи – інвестуймо зараз у стійкі системи БЗР».

Цьогоріч Міжнародна організація праці у цей день акцентує увагу на важливості зміцнення системи безпеки та здоров’я на роботі (БЗР), включно зі службами безпеки та охорони здоров’я як на національному рівні, так і на рівні підприємств. Саме тому Всесвітній день безпеки та здоров’я на роботі буде присвячений стратегіям зміцнення національних систем БЗР та спрямований на посилення життєстійкості та протидії нинішнім і майбутнім кризам з урахуванням винесених уроків і набутого досвіду в сфері праці. Більш детально за посиланням: https://www.ilo.org/global/topics/safety-and-health-at-work/events-training/events-meetings/world-da...

12.2.jpg

У Смілянському лісгоспі розроблено план заходів з нагоди відзначення Дня охорони праці в Україні, з метою привернення уваги працівників до питань охорони здоров’я і безпеки праці, запобігання нещасним випадкам та професійним захворюванням на виробництві. Окрім того, підготовлено комплекс спеціальних інформаційних заходів, зокрема семінарів, тренінгів, лекцій для покращення обізнаності працівників та стимулювання діалогу щодо важливості створення стійких систем БЗП та інвестування коштів у них.

А також працівники ознайомляться із рекомендаціями щодо особливостей організації робочого процесу в умовах епідемії корона вірусної хвороби (COVID-19), дотримання заходів по зменшенню ризиків виникнення і поширення хвороби.

У рамках відзначення Дня охорони праці на підприємстві будуть проведені конкурси «Безпечне робоче місце», «Кращий підрозділ».

Пресцентр  ДП «Смілянський лісгосп»

28.04.2021 210