НИЖНІЙ СКЛАД ПІДБИВАЄ ПІДСУМКИ РОБОТИ УСІХ ПІДРОЗДІЛІВ

IMG_0342.JPG

На нижньому складі ДП «Смілянський лісгосп» завжди кипить робота, адже саме сюди надходить уся деревина, заготовлена лісництвами. Нижній склад – це серце усього великого підприємства, яке ритмічно та впорядковано б’ється. У процесі не повинно бути ані найменших збоїв, тому усі працівники надто відповідально та серйозно ставляться до роботи.

- Чудовий у нас колектив, - говорить начальник нижнього складу Віктор Морозов, - дружний та злагоджений. Усі професіонали та на відмінно знають свої обов’язки.

IMG_0347.JPG

А минулого року на нижньому складі було встановлено новий сучасний кран, вагою 48 тонн та  вантажопід’ємністю 16 тонн. База крана становить 32 метри. Цей могутній велетень успішно «влився» у колектив нижнього складу і працює. У його конструкції застосовуються сучасні механізми, частотне регулювання самого крана та кабіни.

Загалом модель крана є унікальною, адже розроблена та виготовлена спеціально для умов нижнього складу лісгоспу, за технічним завданням, яке враховує всі ососбливості з навантаження та розвантаження лісопродукції.

02.08.2017 203