ГОРОДИЩЕНСЬКІ ЛІСІВНИКИ РАЗОМ ІЗ УЧНЯМИ ОБЛАШТУВАЛИ БІЛЯ ШКОЛИ СКВЕР

Прилегла територія В’язівської школи нічим особливим донедавна не виділялася: старі дерева і пустир – навіювали легкий смуток… Однак після того, як до справи взялися Городищенські лісівники, все змінилося та набуло іншого вигляду...

7.1.jpg

Нещодавно лісничий Анатолій Ракітін, разом із своїм помічником Олександром Харченком та іншими лісівниками завітали до В’язівської школи із серйозною метою – створити біля школи сквер! Цю ідею радо підтримали учні та вчителі і всі разом взялися за роботу.

7.2.jpg

Учасники акції облаштували алею, розчистили та прибрали територію, підготувавши її під посадку дерев та кущів, яких було висаджено понад 70 штук. Прикрасили новостворений сквер берези, клени, спірея японська, ялівець козацький, калина звичайна, ялиця, бересклет, туя вересковидна та інші культури.

7.3.jpg

Окрім того, у сквері з’явилася відпочинкова зона з гойдалкою та лавочками – де, до речі, за гарних погодних умов можна проводити уроки під відкритим небом.

7.4.jpg

Навіть важко повірити, що тут колись був пустир. Сьогодні це зовсім інше місце, наповнене новим змістом, любов’ю до природи і теплом сердець, котре кожний учасник дійства вклав у цю добру справу.

Пресцентр ДП «Смілянський лісгосп»



27.10.2020 260