Новини

Анонси подій

27.09.2023 5
Збирали лісове насіння і живцювали декоративні рослини – урок у шкільному лісництві
З початком навчального року в школах стартують і заняття у шкільних лісництвах. Школярі особливо люблять еко-уроки на свіжому повітрі. І лісівники поспішають організувати такі заняття, поки погода дозволяє.
01.08.2023 30
Для перемоги потрібні досвідчені, вмотивовані хлопці
«Для перемоги потрібні досвідчені, вмотивовані хлопці», - говорить Петро Коломієць. Свого часу в Афганістані він отримав досвід, який, певно, не забуде ніколи. А перебуваючи на передовій, цей досвід допомагав вижити йому та побратимам.
28.07.2023 36
Молодий лісівник захищає Україну на нулі
Олегу Сіроштану всього 29 років. Мобілізований у квітні минулого року, він уже понад рік стоїть на захисті нашої держави і майже весь цей час на нулі - в самому пеклі, де земля змішалась з кровʼю.
28.06.2023 64
Захищаємо молоді насадження від потрави звірами
Серед багатьох чинників, від яких лісівники захищають насадження є і дикі тварини. Лісові мешканці дуже полюбляють обʼїдати молоді саджанці листяних дерев, адже вони мʼякі, невисокі, легко доступні.
21.06.2023 67
Смілянські лісівники заготовляють ласощі для тварин на зиму
Літо - найкраща пора для заготівлі кормів для зимового підгодовування диких тварин. Тож наразі лісівники активно заготовляють гіллячковий корм.
01.06.2023 65
Оберігаємо дітей не лише сьогодні - завжди!
Сьогодні весь світ відзначає Міжнародний день захисту дітей. І поки підступний ворог атакує країну балістичними ракетами і вбиває наших дітей, ми захищаємо і оберігаємо їх.