ДИРЕКТОР СМІЛЯНСЬКОГО ЛІСГОСПУ ОТРИМАВ ВІДЗНАКУ ВІД ВОЛОНТЕРІВ

З приємною місією завітав до ДП «Смілянський лісгосп» волонтер, учасник АТО Олександр Кутній. Він вручив директору підприємства Юрію Сегеді нагрудний знак «За службу Вітчизні» та Почесну грамоту Черкаської райдержадміністрації і Черкаської районної ради за сумлінну працю, активну громадянську позицію, утвердження злагоди в суспільстві, надання підтримки та допомоги бійцям АТО (ООС).

З року в рік, від початку проведення на сході нашої країни антитерористичної операції, колектив Смілянського лісгоспу постійно тримає руку на пульсі життя наших воїнів у зоні гострого військового конфлікту. Продукти харчування, військова амуніція (костюми), бронежилети, тепловізори, каремати – це неповний перелік необхідних речей від смілянських лісівників, які прямували до АТО разом із волонтерами.

13.2.JPG

-Ця відзнака - наша спільна з колективом нагорода, - тримаючи в руках грамоту і нагрудний знак, зазначив директор ДП «Смілянський лісгосп» Юрій Сегеда, - адже ми ніколи не стояли осторонь проблем наших військових, завжди йшли назустріч, бо кожний із нас добре усвідомлює, що тільки наша спільна небайдужість та глибокий патріотизм зможуть наблизити такий омріяний для усіх українців мир.

13.3.JPG

29.04.2021 22