БЛИЗЬКО 160 ДОЗ ВАКЦИНИ ПРОТИ ГРИПУ ЗАКУПИВ СМІЛЯНСЬКИЙ ЛІСГОСП

Цьогоріч майже 160 працівників ДП «Смілянський лісгосп» висловили бажання отримати щеплення проти сезонного грипу. А ще 9 років тому, коли на підприємстві розпочинали проводити імунізацію, охочих було зовсім не багато, десь 30-40 осіб. Однак з року в рік кількість бажаючих захистити себе у період застуд зростала. І на сьогодні майже всі працівники кажуть вакцинації: «Так!».

3.1.jpg

Зрозуміло, що спочатку люди ставилися до цього насторожено, оскільки досвіду майже не було. Але ті, хто отримав захист вперше, переконалися, що вакцина  і справді працює – бо і хворіти стали менше, і застуда проходила у легкій, майже непомітній формі. А дехто взагалі не захворів під час осінньо-зимового періоду. Відчули на власному прикладі, що вакцинація — найдієвіший засіб для профілактики грипу. Вакцина не впливає негативно на імунітет людини, а зміцнює його і змушує працювати більш активно і продуктивно.

Цієї осені вже за традицією по всіх підрозділах підприємства склали списки бажаючих отримати щеплення проти грипу,  оформили замовлення на «Ваксігрип Тетра» в аптеці. І вже через певний час вакцина була доставлена на усі підрозділи лісгоспу. Слід зазначити, що було дотримано правила температурного режиму, зокрема збережено усі рівні холодового  ланцюга, що є важливою умовою зберігання і транспортування вакцин.

Пресцентр ДП «Смілянський лісгосп»


19.11.2020 248